Om Physicate

Physicate – Träning och hälsa är ett företag som riktar in sig på tränings- och kostprogram, personlig träning samt online coachning. I Karlskoga erbjuds personlig träning, fettmätningar och annat på One Life Gym.

I Örebro erbjuds samma tjänster som ovan på Xplore Fitness.

Oavsett ålder, mål, kön och förutsättningar finns Physicate här för dig som vill förändra dig själv både fysiskt och mentalt. Jag ger dig verktygen, du utför arbetet, tillsammans tar vi oss mot ditt mål!

Christoffer Bayard heter jag som driver Physicate – Träning och hälsa. Driven av att bidra till en mer hälsosam livsstil hos folk kopplad till en hel massa rörelseglädje!

Styrketräning, löpning, rodd och TRX är några av de saker jag brinner för. Nyfunnet intresse är kettlebells i vilka jag för tillfället fördjupar mig inom.

Att motivera, pusha och vägleda människor har alltid varit något jag älskat och därför faller mitt yrke mig perfekt som personlig tränare.

Utbildningar:

Örebro Universitet

  • Idrottsfysiologi
  • Kropp och rörelse
  • Hälsa, livsstil och levnadsvillkor
  • Rörelseapparatens anatomi

AFPT – Akademin för personlig träning

  • Lic. Personlig tränare

Så behöver du en förändring i ditt liv? Träning, kost och/eller rådgivning längs med vägen till ditt nya jag? Tveka inte, hör av dig!

Personlig träning Karlskoga

Personlig träning Örebro

Kostprogram Örebro

Kostprogram Karlskoga

Träningsprogram Örebro

Träningsprogram Karlskoga