Klientreferenser

”Träningsupplägg, kundmottagande och uppföljning som är guld värt!

Vill du lyckas med dina mål och ha ett träningsupplägg av absolut högsta kvalité så kan jag varmt rekommendera PT Chris Bayard. Jag personligen skulle ha ett träningsupplägg för deff/diet men har tidigare haft svårt att hålla dessa träningsscheman pga att maten blir så tråkig och enformig.

Jag berättade om mina mål och fick ett förslag på mycket varierande och framför allt GOD mat som innehöll både frukost, lunch, mellanmål, middag och kvällsmål. Det märks verkligen att det är personligt framtaget och specificerat för just mig. Varje vecka har det även ingått uppföljning och han har ifrån dag ett varit noga med att poängtera att det ingår justeringar vid resans gång.

Som sagt, vill ni ”förenkla” vägen till att nå er måla, vänd er till Chris!”


”Halvvägs in i programmet är jag väldigt glad och tacksam för att jag fick denna chansen! Jag har fått lära mig (och komma över min största rädsla) fria vikter.

Det är roligt att se sig själv utvecklas och orka mer. Kostschemat jag fått håller mig mätt varje dag trots färre kalorier. Bland de många recepten finns det ett antal favoriter.

Pt-timmarna är guld värda och ger så himla mycket energi! För den som vill ha roligt och samtidigt bygga muskler och få professionell hjälp rekommenderar jag verkligen att testa några gånger, Christoffer är kanon. Jag har aldrig varit så pepp på att gå till gymmet som nu!”


”Christoffer har varit min pt under snart 2 månader nu. Jag trivs väldigt bra att träna med honom då han är väldigt lyhörd, varje träningstillfälle är inte den andra lik (vilket gör det roligare) och han hjälper mig verkligen att gå utanför min ”comfort zone”. Jag känner att han har lärt mig mycket om träning såsom t.ex. teknik vilket gör att jag numera känner mig trygg att träna på egen hand. Ytterligare något positivt med att ha honom som pt är att han i stort sätt alltid är tillgänglig om man har något att fråga samt att man får ett träningsschema att följa utöver sina pt-tillfällen som är anpassade efter hur många gånger i veckan man vill träna. Hade inte kunna önskat mig en bättre pt!”


”Har kör Chris som PT i 2 månader och är supernöjd! Som PT är han bra på att se vilken nivå jag och min kompis vill ha på träningen. Nu är det kul att gå till gymmet för det ger resultat!”


”Christoffer har bra energi, han är duktig på att hitta individanpassade övningar och pushar en till nivåer man aldrig trodde man kunde nå!”