Massage, workshops och träning

Som egenföretagare behöver jag planera långt framöver för att allting ska gå ihop. Jag ligger ständigt steget/stegen före och jagar det där målet långt där borta. Som jag skrev i ”Vägen till dina drömmars mål” behöver man sätta konkreta mål med tillhörande planeringar för hur man ska ta sig till varje delmål. Det känns som om jag är på en väldigt rak och fin väg mot det där stora målet där borta.

Resan mot nästa delmål börjar i höst om allting vill sig väl. Utbildningen till certifierad massageterapeut börjar om några månader, spännande värre! Det kommer bli något som verkligen lyfter inte bara mig själv i min yrkesroll men även företaget i sig. Kommer med andra ord att kunna erbjuda massage till lägre pris i höst innan utbildningen är klar. Klienter har givetvis förtur till dessa timmar.

Några workshops har rullat på i vår och kommer fortsätta i höst, kom gärna med önskemål om tema. Vi kommer att diskutera och arbeta med olika muskelgrupper samt andra teman såsom kost och förhållningssätt till detta.

training-workshops-programme

Kaliper/fettmätningar görs efter önskemål både i Karlskoga och Örebro. Perfekt sätt för att kolla av sin progression under en längre tid. Sin fettprocent för stunden kan förvisso också vara intressant men att kunna följa hur den förändrar sig under en längre tid, det är spännande värre!

Hösten kommer med andra ord att erbjuda massage, workshops (gratis för klienter i höst), personlig träning, fettmätningar och härliga kostprogram! Det är nu april men jag ser redan fram emot hösten *skratt*.

Sen var det lite bisysslor ja.. The Last Rep har öppnat sina portar och säljer nu t-shirts och linnen med egen design på. Så har ni inte kollat in detta, gör det nu! Gratis frakt denna vecka och ALLTID gratis frakt för er som bor i Karlskoga eller Örebro givetvis.


För er som inte hittat vägen till mina övriga sociala medier så får ni gärna hoppa över till Instagram och Youtube för bilder och filmer!

Instagram
Project_physicate
The Last Rep

Youtube
Physicate

 

 

 

Kommentera