Vägen till framgång

Det är mycket som händer för mig just nu. Tyvärr har blogg och nyhetsbrev blivit lidande ett tag men allting har sin tid och sin plats.

Klienter rullar in hela tiden, och jisses vilka härliga människor! När människor med öppna sinnen kommer in oerfarna, nervösa och i lite sämre form för att sen leverera så det heter duga så vet jag att jag valt rätt. Det känns så underbart att få vägleda individer genom träning och hälsas träsk av myter. Att se dessa människor utvecklas inte bara styrka- och konditionsmässigt utan även kunskapsmässigt är hur kul som helst!

Fortsätt kämpa mot era mål, ni kommer nå långt!

Förutom underbara klienter, workshops och föreläsningar så har jag även, eftersom jag hade så mycket tid över, startat upp ett klädmärke.

Skull TLR 1 Pink

The Last Rep har smugit sig fram hos mig genom oändliga timmar på gymmet där jag sett hur sällan folk verkligen gör den där sista repetitionen som skiljer framgång från ”meh”. Detta gäller inte bara inom träningen utan i livet generellt. Hur många tar egentligen det där korta men ack så viktiga lilla steget för att följa sina drömmar? Hur som haver, kläderna hittar ni på The Last Reps butik. Lagret är slut men mer kommer så småningom!

Och på tal om mål mina kära. Skrev ett trevlig inlägg till SmellWell i helgen angående att nå sina drömmars mål. Hoppa över till SmellWell, kolla deras produkter (ruggigt trevliga) och beställ hem något vettja. I know you need them!

99817385_o2

Vad händer mer.. just det ja. I slutet av april så kommer storken med en till mini me. Spännande, nervös, kul! Hur löser man arbete, vardag och annat med två små underbarn i livet? Som ni säkert förstår så tar jag en liten break när mini kommer för att senare uppta allting igen.

Men tills dess, lämna gärna lite avtryck på Instagram och Youtube. Länkar nedan!

Vi hörs!

The Last Rep IG

Project Physicate IG

Physicate YT

Kommentera