Mesiga övningar på gymmet.

Det är väldigt spännande att vara personlig tränare. Det är också oerhört givande att få träffa och lära känna nya människor varje vecka. Få del av andra personers liv, tankar och skratt. Tänk att jag får tillbringa flera timmar varje vecka med människor som vill utvecklas. Underbart! Önskar att jag hade mer tid över för tillfället för fler klienter. Den som väntar på något gott dock..

För övrigt så kan jag faktiskt ibland få en fråga varför jag kör vissa ”mesiga” övningar dels själv men också med klienter. Nu är det så här att många verkar tro att marklyft, knäböj och bänkpress det är något alla vill köra och alla bör köra från första dagen de sätter foten i ett gym. Folks förutsättningar, skador, stelhet,motivation och mål spelar ingen som helst roll i det stora hela..eller?

Precis som när man lär sig att cykla så börjar vi från grunden. Har man lättare för att lära sig så avancerar man bort från stödhjulen desto tidigare givetvis. Sen har ”mesiga” övningar som hip thrusts, diverse plank övningar, split squats och annat väldigt bra egenskaper för överföringar till andra övningar.

TRX är också ett sådant där fantastiskt härligt ”mes”verktyg som Seth Ronland visade mig när han coachade mig för länge sen. Jag lovar er, tror ni att ni är riktigt starka och TRX är för enkelt, säg hej till mig så ska jag visa er något spännande! Ps, bjuder på glass om ni fortfarande tycker att TRXen är mesig efteråt.

Nej, mer mesiga övningar på gymmet som bygger en stark grund så att man enklare kan avancera utan skador och slit!

För övrigt, har 1-2 platser kvar på Actic Haga i Örebro i höst. Hör av er om ni är sugna på att bli starka, rörliga och ha jävligt kul!

 

 

Kommentera