Uppvärmning & PT Small Groups!

Tar fredagen till vara och påminner folk om PT Small Groups! 

Vi kommer att vara i grupper om 4-6 personer. Platser finns i Örebro på Xplore Fitness och Karlskoga på One Life Gym. Inget medlemskap krävs på något av gymmen.

Vi kommer att köra fyra 30 minuters pass / månad. Intensiva, svettiga, roliga och fyllda med övningar du kan ta med dig till din egen träning!

Så vill du gå ner i vikt, tighta till dig, bli starkare eller bara bygga muskler..hör av dig så kör vi!

Anmälan och frågor till physicate@outlook.com

ladda-ned

Uppvärmning

Jag tycker att uppvärmning är en väldigt spännande aktivitet att kolla på nere vid gymmet. Det finns så många olika alternativ som blandas bland all svett, stön och maskiner.

Vi har uppvärmningar som inkluderar att inte göra något alls, att göra 354 övningar och vara toktrött innan man ens börjar. Vi har även de där spännande uppvärmningarna som är hämtade från Blossom och diverse andra tidningar. Ni vet de där när man sitter på en pilatesboll, svingar en rockring med ena handen, simmar med andra, gör crunches samtidigt som man cyklar med benen.

Men hur är det med uppvärmningar egentligen. To be, or not to be? Och om de har en plats, hur ska man göra? Då det säkert finns hundratals som redan bloggat/bloggar om frågan så känner jag att det är onödigt att uppfinna hjulet igen. Däremot tycker jag att ni ska hoppa över till Strengththeory.com och läsa vidare!

http://strengtheory.com/warm-up/

To be or not to be

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera